|
Forum STOWARZYSZENIA ELEKTRYKÓW POLSKICH
Witamy :)
|
Magazyn z pomieszczenia technicznego! |
Autor |
Wiadomość |
kenny011
Uczestnik forum kenny

Pomógł: 2 razy Wiek: 37 Dołączył: 13 Sty 2007 Posty: 17 Skąd: Złotniki
|
Wysłany: 04-11-16, 19:20 Magazyn z pomieszczenia technicznego!
|
|
|
Witam kolegów!
Mam pytanie natury prawno ustawowej dotyczące czy można z czynnego pomieszczenia technicznego zrobić magazyn? Dokładnie chodzi mi o pomieszczenie sprężarkowni i kotłowni gazowej w hali przemysłowej. Wykonując pomiary okresowe na zlecenie w pewnej firmie po wejściu do kotłowni, a następnie sprężarkowni przeżyłem szok. Zarówno jedno jak i drugie pomieszczenie było zagracone częściami zapasowymi itd. Brak jakiegokolwiek respektu dla przepisów BHP i P.POŻ.
Proszę Was koledzy o wskazanie mi aspektów prawnych jakich mogę użyć, aby przywołać administratora budynku do porządku.
Sprężarkownia.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 3754 raz(y) 46,71 KB |
|
|
|
|
 |
simcode
Aktywny uczestnik forum

Pomógł: 91 razy Dołączył: 17 Sty 2011 Posty: 1495 Skąd: śląsk
|
Wysłany: 04-11-16, 22:08
|
|
|
kenny011 napisał/a: | Wykonując pomiary okresowe na zlecenie w pewnej firmie po wejściu |
Twoim zadaniem jest zbadanie instalacji elektrycznej a nie pomieszczenia. My to wiemy ty to wiesz że tak nie powinno być. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|